Internetschaak plus thema dame insluiten

KNSB Internetschaak

 

Meesterlijk aanbod voor de Nederlandse schaker

Het Duitse bedrijf Chessbase is met het schaakplatform PlayChess de populairste aanbieder van internetschaak ter wereld. Gemiddeld zijn er meer dan 5000 spelers dagelijks online en worden er zo’n 200.000 wedstrijden gespeeld.

De KNSB heeft binnen PlayChess een speciale ruimte gemaakt voor de Nederlandse schaker. De KNSB omgeving biedt onderdak aan de hele Nederlandse schaakcommunity. Centraal staat de mogelijkheid om zelf te schaken, met snelle en langzame speeltempo’s en de optie om met elkaar te chatten. 

Middels een speciale regeling met Chessbase kan de KNSB het internetschaak-lidmaatschap aanbieden tegen een sterk gereduceerd tarief. De KNSB wil op deze manier de mogelijkheid bieden om op een eenvoudige en aantrekkelijke manier te schaken op het internet

Met internetschaak voorziet de KNSB in een digitaal platform om te leren, te spelen, te informeren en te genieten van de schaaksport. Daarnaast zal de KNSB in het voorjaar van 2009 starten met het NK internetschaak, waar leden van KNSB internetschaak aan kunnen deelnemen.

Het lidmaatschap van KNSB internetschaak bedraagt voor leden van schaakverenigingen en persoonlijke leden van de KNSB € 15,- per jaar, een korting van bijna 50% op de normale prijs. Indien u nog niet lid bent van de KNSB, bedraagt het lidmaatschap € 25,-  per jaar. In beide gevallen wordt u automatisch Internetlid van de KNSB.

Voordelen KNSB Internetschaak samengevat:

  • Nederlandstalig platform binnen PlayChess-omgeving
  • Aparte KNSB schaakkamer
  • Gereduceerd tarief
  • Eenvoudig te bedienen
  • NK internetschaak

Om op PlayChess te komen heeft u dit programma nodig

Neem vervolgens een kijkje als 'guest', u kunt niet voor rating spelen en heeft in bepaalde kamers geen toegang.

Of vraag nu direct een jaarlidmaatschap aan om ook op internet te genieten van schaken, een meesterlijke sport.

Heb mij van de week lid gemaakt. Vandaag weer eens op playchess gespeeld.

Thema insluiten dame.

Ik speelde met wit tegen iemand uit Australie. Zijn nickname is Evilconevo. Zo slecht als zijn naam aangeeft was die helemaal niet. Wel dreigde hij zijn dame te verliezen en gaf daarom op.

Het betrof een Siciliaanse Sveshnikov opening.

 

 Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2018