Geslaagd Theo van Spijk Jeugdtoernooi voor DJC jeugdspelers


Zondag 16 Maart vond het 24e Theo van Spijk jeugdtoernooi plaats.


Het was een zeer vlot toernooi dit keer. Ze begonnen precies op tijd met de eerste ronde en omdat er vooral veel kleintjes waren werd er rap doorgeschaakt, maar dat was ook wel handig op een rapid dagje...
Jolijn had door dat als ze wat langer keek ze ook wat minder foutjes maakte. Ze deed erg hart haar best en haalde een score van 5,5 uit 11.
Tijs had geloof ik een half puntje meer, maar deed ook erg zijn best en bleef maar schaakjes en matjes geven, hij dacht ook steeds dat het mat stond maar dan wist zijn tegenstander toch nog te ontsnappen.

Leuk om die kleintjes aan het werk te zien.
Gino had trouwens 6,6 uit 7.  Hij wist zelf 1e te worden in zijn groep.
Verder deden de gebroeders Jos en Giel Smael het geweldig.

De jeugd van DJC deed het die dag uitstekend want men wist zelf beslag te leggen op de 1e groepsprijs. Zie ook de mooie beker die men wist te winnen ( 1e groepsprijs)
Om half vijf zou de prijs uitreiking zijn maar om vier uur stond iedereen weer buiten en kon de zaal worden leeggeruimd.


Voor meer foto's en informatie die zal volgen ga naar de website van

SV Venlo.

Ik ben er zelf maar een klein tijdje aanwezig geweest aangezien ik nog twee kids naar eindhoven heb gebracht om daar te Bmxen.

 

Aldus Cindy Harder de moeder van Gino de Mon.Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2019