Massakamp Donderdag 8 september SV Voerendaal tegen ons DJC Stein

 

Beste clubgenoten!

Eindelijk de schaakcompetitie gaat weer beginnen!!

Twijfel niet maar geef u op! 

Het nieuwe schaakseizoen start op donderdag 8 september om 20.00 uur in cafe-zalencentrum Keulen, Schoolstraat 3 te Klimmen.

Wat mij betreft mogen deze 2 clubs vaker zo iets organiseren. Oude tijden herleven. Nl bomvolle schaakzaal.  

Tot dusver maar 11 deelnemers van DJC. Mensen die twijfelen aarzel niet. Meld je aan bij Jean van Kan, die zijn best  heeft gedaan om iedereen van DJC persoonlijk uit te nodigen.

We beginnen namelijk met een massa kamp tegen Voerendaal. Aan het begin van vorig seizoen was Voerendaal te gast bij ons. De Voerendalers zijn toen met veel schaakliefhebbers opgekomen om een match tegen DJC te spelen. Ik hoop dan ook, dat wij, met minstens evenveel schakers, op donderdag 8 september in Klimmen tegen Voerendaal zullen spelen. Zeker ook om sportieve revanche te nemen voor de nederlaag in de massakamp van vorig seizoen...

 

Een evenement als dit staat of valt met jullie deelname. Bovendien is het de start van een nieuw schaakseizoen. Aarzel daarom zeker niet en geef je zo snel mogelijk op, zodat ook jij meespeelt in deze wedstrijd!!!  Elk lid van DJC kan meespelen, ongeacht sterkte, er zal altijd een gelijkwaardige tegenstander zijn.

Opgeven kan per mail jean2vankan@gmail.com

 

Graag voor 6 september!

Er zal ongetwijfeld gelegenheid zijn tot carpoolen, dus vervoer kan altijd geregeld worden. Laat vervoer geen obstakel zijn....

Op naar een superseizoen, met vriendelijke schaakgroeten,

 

Namens DJC

 

 

 

 Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2020