Zeer geslaagde feestavond DJC

(Foto: Jeroen Custers)

 

Maar liefst 50 DJC-senioren en DJC-junioren met ouders/verzorgers togen zaterdag 25 mei jl. naar Bowling Stardust in Sittard. Daar namen zij van 18.00 tot 19.00 uur 10 bowlingbanen in beslag, en op hun hippe (maar zweterige) bowlingsloffen slingerden ze menige bowlingbal richting de kegels. Dit laatste met meer of minder succes. En voor de fun, maar - zoals je van schakers kunt verwachten - ook competitief, zowel tussen bowlers per baan als tussen bowlers van de ene baan en die van de naastgelegen baan...

 

Op de foto zien we Leo Caessens, die volgens eigen zeggen al 40 jaar niet meer had gebowld. In een zeer soepele stijl wist hij een recordscore van 142 punten bijeen te gooien! 

  

Leo, volgens ons ga je stiekem al jarenlang minstens 1 x per week bowlen, dat kan gewoon niet anders... :-)

 

Na het bowlen werd in de naastgelegen zaal gezamenlijk genoten van een prima verzorgd grillbuffet. 

 

 

Maar aan alles komt een eind. Rond 21.00 - 21.30 uur vertrokken de laatste DJC-ers huiswaarts na deze supergezellige, zeer geslaagde avond. Met dank aan Jean van Kan die ondanks zijn drukke leven de moeite nam deze happening tot in de puntjes te regelen. 

Binnenkort gaat DJC overigens weer wandelen, zie daarvoor dit nieuwsbericht. Hoewel aan eerdere wandel-edities alleen senioren hebben deelgenomen, zijn jeugdleden met ouders/verzorgers (en introducés, zoals bijv. broertjes en zusjes) daarbij natuurlijk ook van harte welkom!  

 

 Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2019