Nieuw Wedstrijdreglement : Aanvang 19:50 uur

Het nieuwe interne wedstfijdreglement van DJC staat on-line. Belangrijkste verandering is natuurlijk dat we voortaan om 19:50 uur al met de indeling beginnen. Wil je dus meespelen, dan moet je uiterlijk om 10 voor acht aanwezig zijn!

Deze verandering is opgenomen in artikel 1.2

De wedstrijden beginnen stipt om 20.00 uur. Dan worden de klokken aangezet, ongeacht of de ingedeelde spelers aanwezig zijn of niet.
Het aanmelden voor het schaken op de clubavond kan door uiterlijk om 19.50 uur aanwezig te zijn en aan de wedstrijdleider kenbaar te maken dat men mee wil spelen. Het geven van een melding aan de wedstrijdleider dat men later zal verschijnen, kan voorafgaand aan de clubavond tot 19.50 uur. De speler die een dergelijke melding niet telefonisch doet maar via e-mail, app of sms, draagt zelf het risico van het niet of niet tijdig aankomen van dat bericht bij de wedstrijdleider. Indeling vindt plaats vanaf 19.50 uur.

 

Het gehele wedstrijdreglement vindt U onder DJC - Clubinformatie- onder aan de pagina of via deze linkPowered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2020