32e Nunhems Schaak Toernooi

Op zaterdag 17 maart 2012 organiseerde SchaakVereniging Leudal voor de tweeendertigste keer het Nunhems Schaaktoernooi en dit jaar voor het eerst in een nieuwe locatie, De Postkoets te Horn. Het toernooi is verder ongewijzigd gebleven en kent dezelfde opzet als voorheen. De doelgroep voor het toernooi blijft gelijk: De gewone club- en huisschaker uit Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Vorig jaar deden er 104 schakers mee.

Erik van Eijndhoven is net als vorig jaar winnaar geworden van het Nunhems toernooi van SV Leudal. Het grootste eendags schaaktoernooi van Limburg trok 94 deelnemers. Erik van Eijndhoven scoorde 6 uit 7 (vijf winstpartijen en twee remises). De remises speelde hij tegen de nummers twee en drie Paul Aben ( zie foto aan de rechterkant)  van ’t Pionneke Roermond (4½ punten) en Peter van Dinteren uit Geleen (4 punten). Winnaar in de B poule met 6½ punten werd Jerzy Cebula uit Deurne.

Rene Chappin werd in de d groep met 4 mensen gedeeld 2e.

Marc Wiklak behaalde in de h groep de 1e prijs.

Dit is geen slechte prestatie voor de DJC schakers.

 Voor de uitslagen van de andere groepen klik op uitslagenPowered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2020