Ultimo Vero organiseert LK Schaken voor jeugdteams

 

Zondag 25 maart vindt bij s.v. Ultimo Vero te Echt het Limburgs Kampioenschap schaken voor teams plaats. Tijdens dit LK wordt gestreden om de verschillende Limburgse titels in de C, D en E categorieën. Het LK staat open voor jeugdspelers die lid zijn van de Limburgse Schaakbond. Elk team bestaat uit 4 spelers met eventueel een reserve. De spelers van 1 team dienen allen lid te zijn van dezelfde schaakvereniging.

We hopen minimaal 12 teams te verwelkomen tijdens het eerste Limburgs kampioenschap schaken voor jeugdteams te Echt. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de categorie wordt er gespeeld tussen de 15 en 30 minuten per persoon per partij.

De Limburgs Kampioen plaatst zich automatisch voor het Nederlands Kampioenschap voor teams.

Aanmelden is mogelijk t/m 23 maart. De wedstrijden worden op zondag 25 maart gespeeld. Inschrijving van 9:45 tot 10:15 uur. Eerste wedstrijd start om 10:30 uur, prijsuitreiking rond 17:30 uur.

De kosten voor dit zeer leuke en gezellige toernooi met als inzet de Limburgse titel voor teams zijn 10 Euro per team.

Locatie: BS De Violier, Julianastraat 33, 6101 HH Echt

Meer informatie is te vinden via de website van schaakvereniging Ultimo Vero

http://www.ultimovero.info of via de website van de Limburgse schaakbond http://www.lisb.nl   Voor aanmeldingen: Marco.Kunowski@gmail.comPowered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2020