Schaak informatieavond DJC Vrijdag 17 Oktober

 

DJC organiseert een informatieavond omtrent schaakprogramma's die zowel jeugd als ouders van jeugd en senioren kunnen helpen beter te leren schaken.

Niemand minder dan Ton Montforts ( linker speler op de foto)  hebben wij bereid gevonden om iedereen die belangstelling heeft te laten zien welke mooie, goede leerprogramma's tegenwoordig op de markt zijn.

Wij geven binnen DJC al jaren de kinderen les middels het beroemde stappenmodel.

Maar Ton heeft al meer dan honderden kinderen schaken geleerd via Chessmagnet. Een van zijn pupillen is Lennert Lenaerts ( linker schaker op de foto) die in het 1e van DJC speelt.

Lennert is pas 15 en heeft onlangs de norm gehaald om zich Fide Meester te mogen noemen. Dit dankzij veel trainen en mede door Chess Magnet. Dit is een methode waar iedereen goed kan leren schaken. Ton steekt heel veel energie in het opleiden en ontwikkelen van bepaalde schaakmethodes.

Hij heeft zelf een kant en klare nederlandse vertaling gemaakt voor de kinderen zodat de engelse taal geen belemmering vormt . Wil u meer weten over chessmagnet klik op hier .

Verder toont Ton die avond ook nog andere interessante zaken voor iedereen die schaken wil leren. 


Deze avond is dus niet alleen voor jeugdschakers en DJC leden, maar  ook voor de ouders van jeugdschakers.


De presentatie wordt gehouden in de grote zaal bij ons clublokaal. Begint 18:30 en eindigt om 20:30. Daarna is senioren competitie 

Ps wil degene die een dongle heeft contact opnemen met mij. zodat wij internet verbinding in de zaal hebben!!

Wil degene die interesse heeft zich via mail aanmelden. Mijn mail adres is [email protected]

Aldus Rene Chappin voorzitter.Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2020