TATASTEELCHESS DAG 2: DJC scoort 1.5 uit 3

Fabian M:De tweede dag van de vierkamp begon hetzelfde als de eerste dag. Stefan maakt zoals verwacht in 15 zetten remise met zwart. Het betonschaak triomfeerde wederom. Zelfs Peter Bruls heeft van zich laten horen. Stefan is nu met Peter aan het praten over zijn sponsorcontract bij Bruls Prefab Beton.

Ik kreeg gisteren schaakles van een de Jeugdspeler Arno Sterck. Hij offerde tegen mij een pion en daarna een stuk. Ik weet niet of het klopt maar ik heb geen verdediging kunnen vinden. Het enige positieve was dat ik meer zetten heb gespeeld in deze partij dan Stefan in het hele toernooi. 

Jean toonde gisteren aan dat hij een echte winnaar is door een goede partij te winnen. Hij wist met zwart een goede stelling op weten te bouwen. Hierna besloot zijn tegenstander om een incorrect stukoffer te plaatsen. Jean zijn techniek was niet vlekkeloos maar voldoende om te winnen.

Jean heeft zich in ieder geval goed voorbereid vandaag door voldoende peper in te nemen. Toen hij om 4 uur 's nachts om extra peper vroeg bij zijn ei stikte hij er haast in. Gelukkig heeft de drank veel gecompenseerd.

 

  Weekendvierkampen TOTAAL r1 r2 r3
1C Fabian Miesen 1,0 1 0  
3L Stefan Spronkmans 1,0 0,5 0,5  
4M Jean van Kan 1,5 0,5 1  


Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2021