De juiste -Z- bestaat dit jaar 40 jaar … en dat wordt gevierd!!

Beste schaakvrienden- en vriendinnen,

De juiste -Z- bestaat dit jaar 40 jaar … en dat wordt gevierd!!


Via deze weg, willen wij jullie aandacht vragen voor de 19e uitgave van ons gezellige kroegloperstoernooi. Omdat we dit jaar onze 40ste verjaardag vieren wordt dit een speciale editie, in de vorm van meer kroegen en de aanwezigheid van een Queen- en Princessesteam; de dames staan bij ons op de voorgrond!

Het festijn zal gaan plaatsvinden over precies 2 maanden op zaterdag 27 mei a.s. (2 dagen na Hemelvaartsdag) in het pittoreske Noorbeek.

Gezelligheid staat voorop in dit tournooi, schaken is een belangrijke bijzaak, speelkaarten en dobbelstenen spelen de hoofdrol deze dag! De formule van vorig jaar zal wegens groot succes weer toegepast worden, d.w.z. wie de hele dag de meeste vrouwen uit het kaartspel weet te bemachtigen wint het tournooi. Er is uiteraard weer GEEN inschrijfgeld (waar vind je dat nog?) en er zullen diverse prijzen in natura te winnen zijn. Om organisatorische reden sluit de inschrijving 2 dagen voor het tournooi, op 25 mei dus.
Van 10.45 tot 18.00 uur spelen we 6 minuten snelschaakpartijtjes op minstens 5 lokaties (er zullen ook weer thuislokaties zijn) met teams van 3 personen. Daarbij kunnen er biertjes in alle soorten en maten genuttigd worden (tip van de dag: ook Erdinger weissbier halve liters!!!), er zal voor broodjes, soep en warme snacks tijdens de lunchpauze gezorgd worden en vooral gezelligheid en een relaxte sfeer staan centraal. Inschrijven op de dag zelf uiterlijk om 10.00 uur bij Café Tinus, Bovenstraat 9 te Noorbeek.

We sluiten deze dag af met een gezamenlijk buffet. Ik zou willen vragen of jullie binnen de club of elders willen polsen of er interesse is voor dit jaarlijkse evenement (evt. door deze mail door te sturen naar jullie leden). Mocht je geen 3 man op de been kunnen brengen, dan kan altijd bekeken worden of dit aangevuld kan worden met andere "los lopende schakers".

Voor alle informatie omtrent dit evenement zie verder onze website http://dejuistez.nl, onder het Menu KLT2016 is de volledige eindstand en een heleboel foto's van vorig jaar te bewonderen. Ook is er info te vinden over edities van vorige jaren (eindstanden, verslagen en foto ́s), kies dan het Menukopje Vorige seizoenen en dan in dat betreffende seizoen kroeglopen

Nog even de laatste 5 winnaars memoreren:

2012 Done in six minutes: Thijs Heijltjes, Ed Sparla en Jo Bloem

2013 Het Kanoniek Ensemble: Joep Nabuurs, Jeroen van de Put en Erik Nieuwenhuis

2014 Een Overschat Fenomeen: Jasper Zilverberg, Maarten van Laatum en Joost de Bruin

2015 De Vaste Hand: Bart van der Zwet, Frans Wolferink en Theo van de Meerakker

2016 Drie Bier en één witte wijn: Mick Godding, Tumke Koolen, Tom Katoen en Emel Beciri

Het winnende team van vorig jaar heeft al aangegeven hun titel te komen verdedigen!

Een kanttekening/waarschuwing daarbij: Het is namelijk net zoals in de Champions League nog nooit een team gelukt om ons tournooi 2 jaar achter elkaar te winnen! Een uitdaging zo gezegd!!

Voor genoeg bier en een perfecte sfeer zal gezorgd worden!
In afwachting van jullie komst naar het prachtige Heuvelland,

Rob Zink, organisator            Mariëlle Meijs, voorzitter De juiste -Z-
E-mail: [email protected]

Tel.: 06-25283699 (met app- en sms-faciliteit!)

Zie http://dejuistez.nl


 

 


  Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2021