2e ronde Euregiocup/league in Stein

Afgelopen zondag kwamen jeugdschakers uit Duitsland, België en Nederland weer bijeen om te strijden voor de Euregiocup bij de beginnende schakers en de League cup voor de gevorderde jeugd. Er werden 5 partijen van 15 min pp gespeeld.

Met de hulp van vele handen was het weer een geslaagd toernooi met 52 jeugddeelnemers.

Met name dank aan Arjan Smit en Jos Dumont, die alles in de goede banen hebben geleid. Ook een dankjewel aan de beheerder Patrick, die ons de sporthal ter beschikking stelde. Dit zorgde voor een hele andere sfeer evengoed fijn om een wedstrijd in te hebben. Esther Smael had weer leuke prijzen bedacht voor de jeugd. Verder nog vele andere prijzen voor de jeugd, zie foto.

Al met al weer een geslaagd toernooi. Wel hoop ik onze eigen jeugd te stimuleren meer aan deze toernooien mee te doen.

Nu is de deelname meestal magertjes.

Hieronder de resultaten van de DJC-ers van afgelopen zondag

In de euregiocup: Laszlo  1  1/2 punt Hij staat nu in het totaal klassement op een gedeelde 15e plaats ( samen met Joep die nu niet speelde)

In de Euregioleague: Giel 3  1/2 punt, Hij staat in het klassement 2e. Lucas 2 punten, Hij staat gedeeld 6e.  Joao 3  1/2 punt en hij staat gedeeld 10e en Raphael 0 punten en hij staat 20 ste.

In de Euregioleague staat DJC op een gedeelde 2eplaats in het club klassement. Dus jongelui....bovenstaande mannen kunnen nog wat hulp gebruiken om zich in de top 3 te kunnen handhaven.

 

De complete uitslag en stand zie https://www.svvoerendaal.nl/index.php/euregio-cup/nederlands/2e-ronde

Voor meer foto's zie fotoalbum djcjeugd en website lisb

 

 

 

 

 

 Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2020