Leo Caessens overleden

Vandaag hoorde ik het verschrikkelijke nieuws dat Leo Caessens is overleden. Het hart van Leo heeft hem, tot grote schok voor ons allen, in de steek gelaten.

Leo is jarenlang een van de grootste motors van DJC geweest. Hij is altijd een van de betere schakers binnen DJC geweest. Niet voor niets werd hij vorig seizoen nog kampioen in de 45 rapid en tevens werd het 2e in de allroundcompetitie. In een van de laatste gesprekken die ik met Leo heb gehad kwamen we tot de conclusie dat hij de laatste weken in bloedvorm was.

Leo heeft zich altijd  ingezet door DJC. Hij is jarenlang intern wedstrijdleider binnen DJC geweest. Ik kan zelfs niet meer herinneren wanneer hij hiermee begonnen is, wat aangeeft dat hij het al heel lang deed. Leo was ook het trouwste lid binnen DJC. Leo heeft jarenlang de prijs van de beste opkomst weten te bemachtigen omdat hij eigenlijk altijd op onze clubavond was.

Al deze positieve eigenschappen staan echter slechts in de schemering van Leo zijn geweldige karakter. Leo was altijd bescheiden en elke keer als Leo zijn mond opendeed wist je zeker dat er een heel zinnig antwoord uit kwam. Leo kon je nooit betrappen op een negatieve opmerking over wie dan ook. Leo was verder altijd klaar om een geweldig advies te geven waar we al die jaren heel veel aan hebben gehad. 

Het is een grote eer om Leo gekend te hebben. Zijn karakter is een voorbeeld voor ons allen. Wij wensen de familie dan ook veel sterkte toe met dit grote verlies.

Ik hoop dan ook dat het geweldige karakter van Leo een voorbeeld is voor ons allen. We zullen je missen.Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2020