Limburgs Kampioenschap Doorgeefschaak: vrijdag 21 februari a.s.

 

Vrijdag 21 februari a.s., de vrijdag voor carnaval dus, organiseert DJC Stein weer het traditionele en gezellige Limburgs Kampioenschap Doorgeefschaak. Deelname is gratis. Zelf gekozen tweetallen strijden deze avond om de titel, die vorig jaar door het duo Ynze Mengerink en Martijn Visschers werd gewonnen (op de foto rechts). Heb je geen schaakpartner voor dit kampioenschap maar wil je wel meedoen, dan ben je uiteraard toch welkom, er kunnen (en zullen) gelegenheidsduo's worden samengesteld. 

Inschrijven kan vooraf bij intern wedstrijdleider Jack van den Akker ([email protected], tel. 0657267136, kan ook per WhatsApp), of op de dag en locatie zelf mits uiterlijk vóór 19.50 uur. 

Locatie: café-brasserie Merode, Merodestraat 31 te Stein. Aanvang 20.00 uur, graag uiterlijk 19.50 uur aanwezig zijn in verband met tijdige indeling. 

Het toepasselijke doorgeefschaak-wedstrijdreglement van DJC vind je HIER. In afwijking van het reglement is de speeltijd 10 minuten per persoon per partij.

Graag tot ziens op 21 februari !

 

Beste schaakvrienden,

 

 

Plus nog aandacht voor de volgende 2 onderwerpen 

 

1) ALGEMENE LEDENVERGADERING LISB

    Datum         Zaterdag 4 april

    Locatie        Merode te Stein

    Aanvang     10.30 uur 

   Doelgroep    Afgevaardigden en bestuursleden van Uw vereniging

Het betreft de voorjaarsvergadering van onze schaakbond. Meer informatie en concrete uitnodiging volgen later. U ontvangt de stukken 3 weken vooraf.

 

2) VRIJWILLIGERSTREFFEN LISB

    Datum         Zaterdag 25 april (middag)

    Locatie       Trefcentrum Aldenghoor, Kasteellaan 7A te Haelen

    Aanvang     13.00 uur (onder voorbehoud)

    Doelgroep  Alle vrijwilligers die Uw vereniging draaiende houden! 

Deze dag is bedoeld om hen in het zonnetje te zetten. Meer info en programma volgen later. Maar noteer deze dag alvast in Uw agenda! Vorig jaar was het een gezellig en geslaagd treffen, een beloning voor onze vrijwilligers. Naast een leuke activiteit is er voldoende tijd en ruimte voor informeel netwerken, lol, een hapje en een drankje.

Met vriendelijke groet,

 

Jean van Kan

Secretaris LiSB

 Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2020