Prijzen Euregiocup/league 2019-2020 voor jeugd DJC

Vorig seizoen telde de euregiocup/league 7 wedstrijden.Vanwege de intrede van het coronavirus konden maar 5 wedstrijden gespeeld worden.De organisatie was van plan om dit seizoen de laatste 2 wedstrijden in te halen echter met de nieuwe ontwikkelingen rondom het virus is besloten dat er voorlopig geen wedstrijden meer gespeeld gaan worden in deze mooie jeugd toernooien reeks. Hoe ga je immers de richtlijnen goed borgen wanneer je te maken hebt met regels vanuit 3 landen.

Omdat het grootste deel van de wedstrijden toch gespeeld is,  is er besloten om de stand na 5 wedstrijden de eindstand te laten zijn en dus ook de bekers en medailles aan iedereen toe te kennen adhv deze eindstand. Vrijdag arriveerden de medailles en beker voor de DJC jeugd en aan Willem de taak om iedereen te huldigen.

In de euregiocup ( stap 1 en 2) behaalde Joep de  8e plaats en Maarten de 9e plaats in de categorie 2009/2010Hun punten samen bezorgde DJC een 9e plaats in het clubklassement van de euregiocup

In de euregioleague (stap 3 en hoger) werd Lucas 4e en Loris 13e in de groep 2007-2008.  In de groep 2001-2006 werd Giel 1e en Joao 8e.De punten van deze 4 mannen samen bracht DJC de 4e plek in het clubklassement in de euregioleague.

Proficiat mannen!

 

Voor meer foto's zie het foto album  onder DJCjeugd

 Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2021