Hidde Dijkstra wint overtuigend GESS vierkamp toernooi 2012

De winnaar van het GESS 4 Kampentoernooi 2012 in de 1e groep is jeugdtalent van GESS geworden. Hidde Dijkstra ( aan de linkerkant op de foto)  pas 16 jaar moest alleen tegen onze Peter van Dinteren remise toestaan. Terwijl hij overtuigend won van Leo Maessen(rechts op de foto)  en Rene Mussen.

De DJC mensen deden het super. Ingrid Disters deed mee in groep 8 en werd 1e in haar groep!!! Ze is ook fanatiek genoeg ervoor. Hopelijk dat er meer overwinningen mogen volgen.Zelf had ik al eerder aangegeven dat ik groepswinnaar was geworden.Zie foto hieronder waar Imer Visoka schaakt tegen Ingrid Disters. Moet zeggen dat Imer gewonnen stond maar 3 keer zetherhaling toeliet, waardoor deze partij remise werd.

Er deden 32 volwassenen mee aan dit jaarlijks schaaktoernooi. Een leuk aantal, waar gezelligheid belangrijk was. Moet zeggen dat de Sittardse schaakclub een pluim verdient. Goed georganiseerd, voldoende sponsors gevonden. Mooie prijzen. Ieder kreeg nota bene een mooie beker.

Verder vergat de schaakclub niet om ieder te voorzien van snacks.

Daarnaast waren er voldoende jeugdspelers die het Zaterdag tegen elkaar opnamen. Voor meer informatie verwijs ik u door naar de site van GESS .

Klik hier voor de individuele uitslagen te bekijken. Hier dient u wel excel bestand te kunnen openen.

 Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2020